www.grotode.com

                Webshop

Webshop

Vervoerstassen- en hoezen / Borduur en kraam kadoartikelen

 maar ook  en  

 

(let op voor buitenland gelden andere verzendkosten !!) 

wilt u uw bestelling ophalen, mail ons dan uw bestelling door, gezien er automatisch verzendkosten bij komen als u uw bestelling in het winkelwagentje doet. 

 

 

  geboortekussens of geboorte badcape's !!

geboortekussen 

 

 

Het geboorte kussen of geboorte badcape zijn unieke kadootjes. Doordat u uw geboorte kaartje via de mail naar ons toe stuurd maken wij een kussen of badcape in de stijl van het kaartje, daarnaast borduren wij alle gegevens uit en verwerken dit in het kussen. Het kussen bevat een binnenkussen waardoor het gemakkelijk wasbaar is. Alle kussen worden daarom zo uniek. De levertijd van dit kussen is vier tot vijf werkdagen. u ontvangt het kussen feestelijk verpakt, zodat u het direkt als kraamkadootje kunt gebruiken of natuurlijk ook voor u eigen kindje.

 

Uw wensen zijn onze uitdagingen !!!

bel of mail ons bij vragen, opmerkingen of voor speciale ideeën.

 

Volg ons nu ook op facebook


Hier kunt u regelmatig mee kijken in ons atalier en de bij de werkzaamheden die wij verrichten. Ook kunt u hier voorbeelden van al onze geboorte kussens vinden, en het zijn er reeds een hele hoop.

 

 

Ook voor rouwartikelen kunt u bij ons terecht, ook op zondagen. Wij proberen dit soort artikelen direkt voorrang te geven zodat het zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd kan worden. 

 

Heeft u vragen of wensen die u niet terug kunt vinden op de webshop mail ons dan met uw vraag en/of wens.

 

Ook voor het borduren van honden of katten kunt u bij ons terecht, heeft u een ras hond of kat mail ons dan, wij sturen u dan eerst een voorbeeld van de desbetreffende hond of kat toe, zodat u een keuze kan maken. 

 

Mocht  u zo lang niet kunnen wachten, mail ons dan met uw wensen betreffende deze afbeeldingen. 

Telefonisch bestellingen plaatsen en/of vragen stellen:

 

Vanaf maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer (0628)587445 of

(0226) 450369 om uw  vragen te beantwoorden en/of bestellingen aan te nemen.

 

(in de avonduren alleen op afspraak, ook voor het ophalen of brengen van goederen)

 

Wie zijn wij?

  

Wij zijn een familiebedrijf met de naam Grotode. Wij maken geborduurde kraam- en kadoartikelen, huwelijks kadootjes, hoezen voor honden en katten bench(es). Daarnaast borduren wij, t-shirts, polo's en tassen (met naam van bedrijf of vereniging), uw honden of katten afbeeldingen, kennel namen, korten wij gordijnen in, vervangen kapotte ritsen etc. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom doen we er ook alles aan om dit te bereiken.

Informatie en persoonlijk kontakt betreffende eventuele opdrachten, nemen wij de tijd voor zodat zowel wij als de klant goed geinformeerd zijn eer wij de opdracht gaan uitvoeren.

Alles wordt handmatig gemaakt waardoor de kwaliteit hoog is, maar de prijzen laag.

 Al onze goederen komen rechtsstreeks van ons eigen atelier en worden niet via tussen handel aangeboden.

 

 

Uw bestellingen zullen in het algemeen zo spoedig mogelijk voor u klaar liggen. Wij hanteren in het algemeen twee tot drie werkdagen.

 

Ook werken wij in opdracht en doen herstel werkzaamheden.

Voor het afspelden van de gordijnen bij U thuis(binnen een straal van 15 kilometer, rekenen wij geen voorrijkosten, daarna rekenen wij 0,30 cent per gemaakte kilometer) Natuurlijk kunt U dit ook zelf doen en hierbij adviseren wij u graag. Een nieuwe rits in uw winter of zomer jas, bij ons is het mogelijk. Mail ons met uw wensen.

 

 

Ons (reparatie)atelier is vijf dagen per week bereikbaar op het nummer 06 28587445. Ook kunt u ons via het contact formulier mailen voor de gewenste klus, of vrijblijvende prijs opgave.

                

(vandaag langs brengen is binnen twee werkdagen ophalen)

 

 

Verder wensen wij u veel plezier toe in onze webshop en hopen u als klant te mogen ontvangen.

 

Rouwdekentjes of lakentjes

 

Een kindje moeten verliezen is al zwaar genoeg. Op speciaal verzoek maken wij dekentje en lakentjes. Hierop kunnen wij de naam van het kindje borduren in mooie sierletters of een beestje of ander figuurtje zetten. Deze lakentjes en/of dekentjes kunnen binnen één dag na bestelling worden geleverd. Bestellingen kunnen via de mail of telefonisch aan ons worden doorgegeven. Ook op zondag mogelijk. 

 

Ook maken wij herinderings doosjes. Deze doosjes kunt u vinden in onze webshop. Het doosje kan dienst doen voor die kleine spulletjes die u graag bewaard en van de overledene zijn. Op het doosje word de naam, geboorte datum en overlijdingsdatum gezet. Ook worden regelmatig deze doosjes gebruikt voor tekeningen of kleine lieve briefjes die mee kunnen worden gegeven aan de overledene.

 

In de tijd dat een kist niet altijd meer gebruikt word tijdens de rouwplechtigheid, word er regelmatig gebruik gemaakt van een persoonlijke rouwdeken, zowel bij kinderen als volwassene. Deze dekens kunnen binnen een paar dagen aan u worden geleverd in de gewenste kleur en met de gewenste teksten of afbeeldingen. Neem hier voor persoonlijk contact met ons op, in dit geval is bellen gewoon sneller. Ook voor de doosjes die gebruikt gaan worden bij de rouwplechtigheid, kunt u telefonisch contact met ons opnemen, ook op zondag! 

 

 Bedrijven en verenigingen:

 

Voor bedrijven en verenigingen leveren wij graag de t-shirts/ polo's/truien (ook voor garage bedrijven met de verplichte arbo voorwaarden) met daarop uw bedrijfsnaam of verenigings naam. ook logo's borduren behoord tot onze mogelijkheden, neem hiervoor met ons contact op via de mail. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen en de shirts kunnen per stuk worden geleverd, dus geen minimale afname.

( op grote bestellingen zit een levertijd welke we zo beperkt mogelijk proberen te houden)

 

Verzend-en administratiekosten: 

 

Wij versturen via PostNL of DHL In onze verzendkosten zitten de administratiekosten verwerkt. 

 

Let op!  Buitenlandse bestellingen moeten rekening houden met de tarieven die hiervoor gelden.

 

 

Afhalen:

Natuurlijk is het mogelijk de artikelen zelf op te halen. Wel adviseren we u dan eventjes telefonisch contact op te nemen met ons. Ook hiervoor vragen wij u uw bestellingen via het contact formulier door te geven gezien u dan geen verzendkosten hoeft te betalen. Wij zijn vanaf maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer,(0628)587445 en/of (0226)450369  Mocht u eventjes niet beantwoord worden is uw nummer bij ons bekend en bellen wij u terug.    

  

Klantgegevens:

 

Klantgegevens waaronder adressen etc. worden niet aan derden gegeven. Wij zullen de klantgegevens in ons eigen bestand bewaren en niet verder voor commercieële doeleinden gebruiken. 

 

Retour :

Mocht u geboortemanden bestellen of andere geboortekado's en u wilt deze bestelling ongedaan maken (bijv. wegens overlijden) dan kan dit uiteraard kostenloos. Ook als het bedrag al voldaan is zullen wij zo spoedig mogelijk de artikelen retour nemen en hierbij het totale bedrag naar u terugboeken.

Bij eventuele klachten over artikelen door ons geleverd, kunt u gebruik maken van onze mail, wij zullen u dan binnen 24 uur antwoord geven en voor een goede oplossing zorgen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 www.grotode.com

 

 

 

Mandje  

Uw mandje bevat geen producten.

Nieuwe producten

Op dit moment zijn er geen nieuwe producten

FAQ

Heeft u hulp nodig ? Bekijk onze FAQ pagina.